Gör som Finjagården, Ekotopia, Expo Medica, Lansens Omsorg, Moderna Garanti och många andra företag.

-Du får din logga synligt på Mtwapa – Trauma och Rehabcenters, hemsida och medlemsutskick. Presentationen av ditt företagsnamn/logga sker i fallande ordning utifrån ersättningens storlek.

-Du får använda Mtwapa – Trauma och Rehabcenters logga på din hemsida och i er marknadsföring. Det enskilda avtalet mellan Mtwapa – Trauma och Rehabcenter och ditt företag anger tid och specifika överenskommelser för samarbetet.

-Möjlighet att skicka volontärer samt att besöka Mtwapa Trauma och Rehabcenter

Vi hoppas på ett gott samarbete, där ditt företag tar ett ansvar för samhället och dess utveckling. I många sammanhang kallas det för CSR (Corporate Social Responsibility). Tillsammans med Mtwapafamiljen kan du och dina anställda, kunder och leverantörer vara med och påverka, så vi får en bättre värld. Att engagera företaget och dess anställda att ta ett socialt ansvar, bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och stolta medarbetare, men även till att stärka företagets varumärke i samhället.

Vill du vara en vän av oss?

– Beslutet att vara med och sponsra detta projekt var otroligt enkelt, vi på Ekotopia arbetar här hemma i Sverige med neuropsykiatri och behandling så för oss va valet enkel. Personerna bakom detta projekt ihop med alla sponsorer gör ett så fantastiskt arbete. Vi önskar att fler går med i detta fantastiska projekt och arbetar ihop med oss.